Video: Hindbærroulade
HindbærrouladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Blødt smør
-
100 gram Sukker
-
2 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Vanillesukker
-
150 gram Hindbærmarmelade
Hindbærroulade
Varm ovnen op til 200 grader.
Pisk smør med sukker, til det er hvidt og luftigt.
Tilsæt æggene et af gangen.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i.
Smør dejen jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bages i den forvarmede ovn i ca 10 min, til kagen er let gylden.
Vend den straks ud på bagepapir, der er strøet med sukker.
Fordel marmeladen jævnt over hele kagen.
Rul rouladen sammen med det samme og læg den med sammenfoldningen nedad, så den holder sammen.
Afkøl kagen i papiret.
Hindbærroulade
Måske har du lyst til at se på flere af vores dessertopskrifter med hindbær!
Tag gerne et kig på vores opskrifter på fx hindbærmacarons eller på valnødderoulade med hindbærfyld.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dressing med citrongræs og kumquat
Skær citrongræs i skiver. Læg det i en gryde og tilsæt limesaft, eddike, sukker samt reven...
Kold dressing
Hak urterne fint. Ingredienserne blandes og er klar til servering.
Chokoladeglade cookies
Smelt smør og de 100 g chokolade over vandbad.Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, og...