Video: Blomkålskarry
BlomkålskarryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
75 gram Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
10 gram Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
2 tsk Karry
-
1 kg Blomkål
-
150 gram Røde linser
-
5 deciliter Grøntsagsjuice
-
3 deciliter Vand
-
1 bdt Frisk koriander
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Pil løgene og skræl ingefæren. Hak derefter skalotteløg, hvidløg, ingefær og chili (med el. uden kerner) fint og put det hele i en gryde.
Del blomkålen i bukker og skyl linserne og tilsæt derefter sammen med karry i gryden.
Spæd til med juice og lad retten simre under låg til blomkål og linser er møre. Servér med ris (allerhelst basmatiris) eller kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
kyllingefrikadeller i ovn
kyllingefrikadeller i ovnTag en skål og tilsæt det hakkede kyllingekød, æg og salt og rør...
Chokoladeis med rosmarin
Skær tynde lange strimler af appelsinskrællen og guleroden (efter den er skrællet) Sæt...
Pebernødder
PebernødderBland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen i en stor skål. Hak derefter fast...