Video: Blomkålskarry
BlomkålskarryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
75 gram Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
10 gram Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
2 tsk Karry
-
1 kg Blomkål
-
150 gram Røde linser
-
5 deciliter Grøntsagsjuice
-
3 deciliter Vand
-
1 bdt Frisk koriander
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Pil løgene og skræl ingefæren. Hak derefter skalotteløg, hvidløg, ingefær og chili (med el. uden kerner) fint og put det hele i en gryde.
Del blomkålen i bukker og skyl linserne og tilsæt derefter sammen med karry i gryden.
Spæd til med juice og lad retten simre under låg til blomkål og linser er møre. Servér med ris (allerhelst basmatiris) eller kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelsnurrer
KanelsnurrerTænd ovnen på 200 grader. Hæld mælk i en skål og opløs gæren i. Kom smør,...
Laks med savoykål
Tilbehør: Smelt smør ved medium varme i en stor pande og steg skalotteløg og savoykål til...
Wokret med Kylling
Sådan laver du Wok med Kylling Start med at blende blomkålen, indtil man har en ris-lignen...