Video: Koldskål med hindbær
Koldskål med hindbærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Vanilje
-
175 gram Friske hindbær
-
0.5 stk Citron
-
3 deciliter Ymer naturel
-
1 liter Kærnemælk
-
3 spsk Flormelis
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn fra vaniliestang grundigt sammen.
Blend eller mos hindbærrene godt (tag lidt hindbær fra til pynt) og rør dem i æggeblommerne.
Tilsæt ymer og kærnemælk under omrøring. Kan evt. smages til med citron.
Pisk nu æggehviderne helt stive med en smule salt og flormelis. Stil koldskålen og hvider i køleskabet i mindst en time.
Server koldskålen i fine skåle med skum på toppen og lidt knuste kammerjunkere eller knuste tvebakker samt evt. friske hindbær.
Velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kylling med kartofler
Rens kyllingerne grundigt og læg dem i et stort fad. Skræl kartoflerne, del dem i mindre s...
Honning-sennep slaw
Skær kålen i kvarte, som hakkes på langs og derefter på tværs. Anbring det hakkede kål i e...
Dybstegt halloumi
Skyl rucolasalaten grundigt og hak oreganoen fint. Skær haloumiosten ud i 2 cm tykke skive...