Video: Svampegryde
SvampegrydeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
250 gram Kartofler
-
250 gram Squash
-
500 gram Champignon
-
4 spsk Tomatketchup
-
1 deciliter Vand
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk persille
Svampegryde
Pil løget og skær det i tynde skiver.
Svits løgstykkerne i lidt fedtstof et par minutter, så de bliver bløde og lidt gennemsigtige.
Tilsæt kartofler, squash, champignoner, ketchup samt salt, peber og sennep efter smag.
Svits ingredienserne i yderligere et par minutter.
Hæld vand ved og lad svampegryden simre under låg i ca. 25 minutter.
Tilsæt evt. mere vand.
Rør i det af og til, så det ikke brænder på.
Når grøntsagerne er kogt færdige, tages gryden fra varmen.
Tilsæt creme fraiche og drys finthakket persille over din færdige svampegryde - velbekomme!
Tilbehør til din lækre gryderet
Du kan sagtens spise ovenstående ret, som den er, men den smager også rigtig godt sammen med braiseret hjertesalat eller en denne nemme børnesalat, som voksne også sagtens kan spise.
Du kan også overveje at bage et hjemmelavet flûte.
Spørgsmål:
Kan jeg bruge kantareller i svampe gryden i stedet for Champignoner???
Svar:
Hej Uffe,
Du kan sagtens bruge kantareller, eller en svamp du bedre kan lide, i stedet for champignoner.
Hilsen,
Malene, Opskrifter.dk
20/09-2020 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadois
Tag de modne avocadoer ud af skallen og skær i grove stykker.Blend avocado, sukker og mælk...
Pizzabund af kartoffel
Pizzabund af kartoffelPisk kartoffelmospulver, vand, tomatketchup og æg godt sammen i en s...
Stegte nudler med jordnødder, hvidkål, æg og koriander
Kog nudlerne i 3-5 min. til de er bløde. Hvidkål skæres i strimler og koriander, chili, c...