Video: Svampegryde
SvampegrydeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
250 gram Kartofler
-
250 gram Squash
-
500 gram Champignon
-
4 spsk Tomatketchup
-
1 deciliter Vand
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk persille
Svampegryde
Pil løget og skær det i tynde skiver.
Svits løgstykkerne i lidt fedtstof et par minutter, så de bliver bløde og lidt gennemsigtige.
Tilsæt kartofler, squash, champignoner, ketchup samt salt, peber og sennep efter smag.
Svits ingredienserne i yderligere et par minutter.
Hæld vand ved og lad svampegryden simre under låg i ca. 25 minutter.
Tilsæt evt. mere vand.
Rør i det af og til, så det ikke brænder på.
Når grøntsagerne er kogt færdige, tages gryden fra varmen.
Tilsæt creme fraiche og drys finthakket persille over din færdige svampegryde - velbekomme!
Tilbehør til din lækre gryderet
Du kan sagtens spise ovenstående ret, som den er, men den smager også rigtig godt sammen med braiseret hjertesalat eller en denne nemme børnesalat, som voksne også sagtens kan spise.
Du kan også overveje at bage et hjemmelavet flûte.
Spørgsmål:
Kan jeg bruge kantareller i svampe gryden i stedet for Champignoner???
Svar:
Hej Uffe,
Du kan sagtens bruge kantareller, eller en svamp du bedre kan lide, i stedet for champignoner.
Hilsen,
Malene, Opskrifter.dk
20/09-2020 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsauce med ost
Hæld de hakkede tomater op i en gryde. Tilsæt chilisauce og ketchup.Lad det varme lidt op...
Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
Hak hvidløget meget fint med en kniv.Brun hvidløg og paprika i olien på en sauterpande. Gn...
Glutenfri vaniljekranse
Glutenfri vaniljekranseBland kartoffelmel, majsmel, vaniljesukker og bagepulver og hak smø...