Video: Braiseret hjertesalat
Braiseret hjertesalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
8 stk Hjertesalat
-
0.75 liter Hønsebouillon
-
0.75 deciliter Olivenolie
-
0 Frisk timian
Forvarm ovnen til 200°C. Trim salaten og fjern misfarvede blade. Læg salathovederne tæt sammen i et ovnfast fad og hæld bouillon og olie over. Drys med timian, salt og peber. Dæk fadet med tætsluttende alufolie. Steges i 20-25 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tandoorikylling creme fraiche
Rør Creme fraiche godt sammen med salt, citronsaft og tandoori krydderi. Vend kyllingestyk...
Fiskeboller - fiskefrikadeller
Fiskekødet røres med saltet. Resten af ingredienserne blandes i, og farsen røres godt. St...
Æbletærte a la Ellen
3-4 æbler skrællers og skæres i skiver, lægges i en form og drys vanilliesukker og kanel p...