Video: Connys Rabarberkage
Connys RabarberkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rabarber
-
100 gram Smør
-
250 gram Sukker
-
1 spsk Kokosmel
-
60 gram Æg
-
180 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
1,5 dl Sødmælk
Tilbehør
-
5 dl Creme fraiche 38%
-
1,5 spsk Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
Sådan laver du Connys rabarberkage
Følg disse få steps til en lækker og velsmagende rabarberkage der kan serveres året rundt. Kagen er selvfølgelig ideel at lave når den danske rabarbersæson bliver skudt i gang i maj-juni og igen i sensommeren.
Start med at skylle og snitte rabarberne fint. Rør blødt smør og sukker godt sammen.
Rør ægget i og tilsæt evt. lidt kokosmel (kan udelades), hvedemel, bagepulver og mælk og bland til sidst raberberne i. Kom dejen i en smurt bradepande der måler ca. 23x33 cm og bag kagen midt i ovnen i 45-50 minutter ved 180 grader C. Server kagen lun med en fed creme fraiche, der er rørt op med lidt sukker og vanillesukker.
Velbekomme!
Tips til din rabarberkage
Denne rabarberkage tager ikke lang tid at bikse sammen og kan mætte mange munde. Drys eventuelt et fint lag flormelis over kagen gennem en sigte efter kagen har kølet en smule af - det gør den kun ekstra dekorativ. Hvis du ikke bryder dig om creme fraiche vil en letpisket flødeskum også være ideel at servere til.
Fandt du ikke det du søgte ..?
Har du lidt ekstra tid at tage af kan du i stedet vælge at give dig i kast med en bradepandekage med rabarbermarengs. Hvis du søger inspiration til opskrifter på andet nemt bagværk er denne lækre hjemmelavede gulerodskage en sikker vinder og altid en favorit på kagebordet. Alternativt kan du satse på farmors chokoladekage som kun kræver få ingredienser og også er velegnet til at blive lavet i en bradepande.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sandwich med grillet oksemørbrad, brie, peberfrugt og brøndkarse
Rist peberfrugterne på alle sider over en gasflamme eller i en ovn på grillfunktion. Ove...
Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt finthakkede skalotteløg og hvidl...
Ægte croissanter
Lun 1½ dl mælk til lillefingervarmt, og rør gæren ud. Pisk de 150 g mel i og lad dejen stå...