Video: Dampet Issing
Dampet IssingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
600 gram Ising
-
200 gram Kogte gulerød
-
150 gram Tørret abrikos
-
3 deciliter Fløde 13%
-
50 gram Usaltet smør
-
2 tsk Sukker
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Ising:
Abrikoser og gulerødder, der er let forkogte, blendes til en purè.
Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lag af purèen smøres på hver filet.
Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde.
Tilsæt lidt fiske- eller hønsebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min.
Lys sennepssovs:
Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til sovsen får en cremet konsistens (jævn evt. med lidt maizena).
Gryden tages af blusset og djionsennep røres ud i sovsen.
Sovsen må ikke koge efter senneppen er tilsat.
Smag til med salt og peber.
(Saucen kan også laves med mælk og melbolle)
Servèr retten med en saute af sæsonens grøntsager og små kartofler.
Saute:
Rødløg, squash, rød peberfrugt skæres i mindre stykker og sauteres på en pande i lidt olie i ca. 6 min.
Tilsæt evt. 1/2 dl. hønsefond så squashen "koges ud" og får smag.
Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enebærglaseret andebryst med selleripuré
Enebærglasseret andebryst med selleripuréFjern sener og hinder fra andebrysterne. Rid...
Stegt laks
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...
Brownies from PS Desserts by Philippa Sibley
MetodeForvarm ovnen til 180C. Beklæd en 30cm x 20 cm bageform med bagepapir.Hak eller riv...