Video: Dampet Issing
Dampet IssingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
600 gram Ising
-
200 gram Kogte gulerød
-
150 gram Tørret abrikos
-
3 deciliter Fløde 13%
-
50 gram Usaltet smør
-
2 tsk Sukker
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Ising: Abrikoser og gulerødder, der er let forkogte, blendes til en purè. Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lag af purèen smøres på hver filet. Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde. Tilsæt lidt fiske- eller hønsebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min. Lys sennepssovs: Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til sovsen får en cremet konsistens (jævn evt. med lidt maizena). Gryden tages af blusset og djionsennep røres ud i sovsen. Sovsen må ikke koge efter senneppen er tilsat. Smag til med salt og peber. (Saucen kan også laves med mælk og melbolle) Servèr retten med en saute af sæsonens grøntsager og små kartofler. Saute: Rødløg, squash, rød peberfrugt skæres i mindre stykker og sauteres på en pande i lidt olie i ca. 6 min. Tilsæt evt. 1/2 dl. hønsefond så squashen "koges ud" og får smag. Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Galletboller
Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...
Roastbeef Sous Vide
Sådan laver du roastbeef sous vide Indstil din sous vide på 56 grader hvis du ønsker at di...
Enchilada med sorte bønner
Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...