Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 375 calories 23.5 carb 65.55 fat 11.125 fiber 19.925 protein 39.7655 fat 6.89 sugar

Video: Marineret kalvelever

Marineret kalvelever

Marineret kalvelever

Marineret kalvelever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips til din marinerede kalvelever


Synes du retten mangler lidt mere tilbehør så server eksempelvis nogle nye kogte kartofler vendt i smør, presset hvidløg og hakket persille. Alternativt kan du følge denne opskrift på brasede kartofler eller råstegte kartofler. Begge disse typer af tilberedning resulterer i et sprødt ydre med et blødt indre. Er du glad for at spise lever så kan du naturligvis finde mange flere opskrifter på denne proteinrige og fedtfattige udskæring. Prøv for eksempel denne opskrift på kalvelever med bacon og løg.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Solæg

Proteinrig mad
Fjerkræ

Sådan laver du solæg Kog vand og salt op med løgskaller.Læg æggene i og lad dem koge i 20...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4073
Opskrift

Rejesuppe med fersken

Fiskeretter

Svits karryen i olie. Tilsæt hakket løg, som også svitses. Tilsæt tomat, og lad det koge i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 6830
Opskrift

Sherrykylling

Fjerkræ

Del kyllingen. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3563

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag