Video: Kylling med ingefærstrimler
Kylling med ingefærstrimlerKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
1 spsk Olie
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Sojasauce
-
1 spsk Fish sauce
-
1 spsk Eddike
-
1.5 tsk Sukker
-
3 stk Forårsløg
-
2 spsk Frisk koriander
-
2 spsk Ingefær
Skær kyllingekødet i små terninger.
Opblød ingefæren i letsaltet vand i 10 min. og pres væden ud bagefter (dette gør ingefærens smag mindre gennemtrængende).
Skær ingefæren i fine strimler.
Varm olien og svits det hakkede løg ved middelvarme.
Når det er blevet blødt og gennemsigtigt tilsættes finthakket hvidløg, og der røres til hvidløget er blevet gyldent.
Tilsæt kylling og ingefær og steg det til kyllingen har skiftet farve.
Tilsæt de flydende ingredienser og sukker.
Når retten koger reduceres varmen, der lægges låg på og retten simrer i 3 min.
Hak forårsløg og koriander og rør dem i retten. Servér straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bønnesalat med tomater
Bønnesalat med tomaterDe grønne bønner koges let og køles af.Cherrytomaterne deles i kvart...
Sprøde dessertæbler
Forvarm en ovn til 175°C. Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv. Fordel æ...
Smoothie bowl
Smoothie bowlFind en foodprocessor eller blender frem og kom alle ingredienserne i. Blend...