Video: Kylling med ingefærstrimler
Kylling med ingefærstrimlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
1 spsk Olie
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Sojasauce
-
1 spsk Fish sauce
-
1 spsk Eddike
-
1.5 tsk Sukker
-
3 stk Forårsløg
-
2 spsk Frisk koriander
-
2 spsk Ingefær
Skær kyllingekødet i små terninger. Opblød ingefæren i letsaltet vand i 10 min. og pres væden ud bagefter (dette gør ingefærens smag mindre gennemtrængende). Skær ingefæren i fine strimler. Varm olien og svits det hakkede løg ved middelvarme. Når det er blevet blødt og gennemsigtigt tilsættes finthakket hvidløg, og der røres til hvidløget er blevet gyldent. Tilsæt kylling og ingefær og steg det til kyllingen har skiftet farve. Tilsæt de flydende ingredienser og sukker. Når retten koger reduceres varmen, der lægges låg på og retten simrer i 3 min. Hak forårsløg og koriander og rør dem i retten. Servér straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede gulerødder
Syltede gulerødderSkræl gulerødderne og skær dem i grove tern. Hak hvidløget fint. Læg beg...
Fiskesuppe med rejer
Fiskesuppe med rejerLøg svitses i olie.Tomatpure, vin, bouillon-tern, vand og timian tils...
fettuchini med chili og hvidløg
kog pastaen til den er færdig, ca 3 min i letsaltet vand hak chili og hvidløg fint og ste...