Video: Kalvelever med bacon og løg
Kalvelever med bacon og løgKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 Kalvelever
-
2.5 Sødmælk
-
8 Bacon
-
3 stk Løg
-
1 Hvedemel
-
1 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Skær leveren ud i ét stykke pr. person.
Skær baconskiverne over på midten og steg dem, mens leveren trækker.
Tag baconen af panden.
Hæld det meste stegefedt i en lille skål og gem det.
Resten af fedtet gemmes på panden.
Steg løgskiver på samme pande.
Krydr med salt og peber og brun løgskiverne godt.
Læg dem sammen med baconskiverne i en skål.
Dup leveren tør.
Bland mel, salt og peber og vend leverstykkerne i denne blanding.
Steg leverstykkerne i det gemte baconfedt (lever bør steges, så kødet er brunet på indersiden, men stadig lyserødt i midten, ca. 2 min. pr. side).
Servér leveren med løg og bacon på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bær is
Kom yoghurt, fløde, bær og melis i en foodprocessor og blend til massen er ensartet. Anret...
Spaghetti med kødboller
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min.Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag...
Glutenfri æbleskiver
Skil æggehvider og æggeblommer ad i hver sin skål. Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og s...