Video: Kalvelever med bacon og løg
Kalvelever med bacon og løgKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 Kalvelever
-
2.5 Sødmælk
-
8 Bacon
-
3 stk Løg
-
1 Hvedemel
-
1 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Skær leveren ud i ét stykke pr. person. Skær baconskiverne over på midten og steg dem, mens leveren trækker. Tag baconen af panden. Hæld det meste stegefedt i en lille skål og gem det. Resten af fedtet gemmes på panden. Steg løgskiver på samme pande. Krydr med salt og peber og brun løgskiverne godt. Læg dem sammen med baconskiverne i en skål. Dup leveren tør. Bland mel, salt og peber og vend leverstykkerne i denne blanding. Steg leverstykkerne i det gemte baconfedt (lever bør steges, så kødet er brunet på indersiden, men stadig lyserødt i midten, ca. 2 min. pr. side). Servér leveren med løg og bacon på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nachosalat
Skræl avocadoerne og skær dem i grove stykker. Put stykkerne i en skål og tilsæt ca. 1/4...
Hønsesalat
Hønsesalat Kog en kylling eller nogle kyllingefileter og køl dem derefter af i køleskab.Nå...
Satay kylling med jordnøddesovs
Læg træspid i vand i mindst ½ time. Skær kylling i flade strimler og sæt et eller to på...