Video: Brasede kartofler
Brasede kartoflerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
5
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kartofler
-
5 spsk Smør
-
4 spsk Frisk timian
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over). Så skal de pilles og skæres i tynde skiver. Tag en pande og varm halvdelen af fedstoffet op. Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem allesammen. Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem. Krydr så med timian, salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muslinger i kokos-citronsauce
Opvarm olien i en stor gryde eller wok. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem i ca. 3 mi...
Æbleskiver
Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggehviderne stive. Pisk derefter æggeblommer, su...
Kyllingefilet i fad med ris og grøntsager
Rens grøntsagerne og skær dem i grove tern. Brun kyllingen i halvdelen af oliemargarine...