Video: Brasede kartofler
Brasede kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kartofler
-
5 spsk Smør
-
4 spsk Frisk timian
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand.
Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over).
Så skal de pilles og skæres i tynde skiver.
Tag en pande og varm halvdelen af fedstoffet op.
Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem alle sammen.
Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem.
Krydr så med timian, salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter
Sursød-rabarbersauceRens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog rabarberne med li...
Blue Hawaiian
Blend rom, likør, juice og mælken med en kop is i en elektrisk blender ved høj hastighed....
Kyllingebryst på gratineret pasta
Kog pastaen al dente. Afkøles i sigte. Steg kyllingebrysterne på begge sider i ca. 4-5 min...