Leverpostej

Leverpostej
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Rugbrød og rødbeder.

Kokkens svar
Leverpostej

Spørgsmål:

Der er svinelever i leverpostej opskrift. Kan jeg bruge okselever?



Svar:
Det kan du, eller du kan vælge lever fra et hvilket som helst andet dyr.


Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

03/09-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hvidløgsrejer

Fiskeretter

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ungarsk paprikagryde

Kødretter

Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup oksek...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Toscansk bønnesuppe

Fjerkræ

Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme. Svits hakket løg og presset hvidløg i ol...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag