Video: Leverpostej
LeverpostejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Svinelever
-
1 stk Løg
-
3 spsk Hvedemel
-
2.1 deciliter Letmælk
-
1.1 tsk Køkkensalt
-
1.2 tsk Stødt nellike
-
1.4 tsk Revet muskatnød
-
150 gram Smør
-
1 stk Æg
-
2 spsk Frisk purløg
Leverpostej
Hak svineleveren og riv løget helt fint. Derefter rører du melet sammen med 1/4 af mælken.
Rør derefter resten af mælken, det smeltede smør og de øvrige ingredienser i. Hæld blandingen i en form og sæt den i en kold ovn på midterste rille, indstil til 175°C og bag den ca.1 time. Sluk for ovnen og vent 10-15 min.før den tages ud. Pynt med hakket purløg og løgringe.
Din leverpostej er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Andre variationer
I Danmark spiser vi jo ofte leverpostej, og det har vi også en del opskrifter på. Vi kan foreslå denne kyllinge leverpostej eller en klassisk mormors leverpostej.
Bedste tilbehør til leverpostej er sprødt bacon, sauterede champignon og en skive rugbrød.
Spørgsmål:
Der er svinelever i leverpostej opskrift. Kan jeg bruge okselever?
Svar:
Det kan du, eller du kan vælge lever fra et hvilket som helst andet dyr.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
03/09-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Glutenfri boller
Sådan laver du glutenfri boller Smør og mælk smeltes sammen til lunket (max 38°). Gær røre...
ABC
Hældes i alfabetisk rækkefølge (Amaretto, Baileys og Cognac - evt- over bagsiden af en ske...
Omelet med hakket kød
Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, evt. bland li...