Video: Leverpostej
LeverpostejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Svinelever
-
1 stk Løg
-
3 spsk Hvedemel
-
2.1 deciliter Letmælk
-
1.1 tsk Køkkensalt
-
1.2 tsk Stødt nellike
-
1.4 tsk Revet muskatnød
-
150 gram Smør
-
1 stk Æg
-
2 spsk Frisk purløg
Leverpostej
Hak svineleveren og riv løget helt fint.
Derefter rører du melet sammen med 1/4 af mælken.
Rør derefter resten af mælken, det smeltede smør og de øvrige ingredienser i.
Hæld blandingen i en form og sæt den i en kold ovn på midterste rille, indstil til 175°C og bag den ca.1 time.
Sluk for ovnen og vent 10-15 min.før den tages ud.
Pynt med hakket purløg og løgringe.
Din leverpostej er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Andre variationer
I Danmark spiser vi jo ofte leverpostej, og det har vi også en del opskrifter på. Vi kan foreslå denne kyllinge leverpostej eller en klassisk mormors leverpostej.
Bedste tilbehør til leverpostej er sprødt bacon, sauterede champignon og en skive rugbrød.
Spørgsmål:
Der er svinelever i leverpostej opskrift. Kan jeg bruge okselever?
Svar:
Det kan du, eller du kan vælge lever fra et hvilket som helst andet dyr.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
03/09-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Eksotisk frugtdessert
Varm ovnen op til 200°C.Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin, cogna...
Farserede agurker
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.Stykkerne udhules med...
Hurtig banankage
Sådan laver du en hurtig banankage:Æg og sukker piskes sammen til det er let og luftigt....