Leverpostej

27/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

15 minutter

1 timer 0 minutter

10



Fremgangsmåde:

Leverpostej

Hak svineleveren og riv løget helt fint. Derefter rører du melet sammen med 1/4 af mælken.


Rør derefter resten af mælken, det smeltede smør og de øvrige ingredienser i.

Hæld blandingen i en form og sæt den i en kold ovn på midterste rille, indstil til 175°C og bag den ca.1 time. Sluk for ovnen og vent 10-15 min.før den tages ud.

Pynt med hakket purløg og løgringe.


Din leverpostej er nu klar til at blive serveret, velbekomme!



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

300 gram Svinelever

1 stk Løg

3 spsk Hvedemel

2 1/2 deciliter Letmælk

1 1/2 tsk Køkkensalt

1/2 tsk Stødt nellike

1/4 tsk Revet muskatnød

150 gram Smør

1 stk Æg

2 spsk Frisk purløg

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g