Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Tilbehør
15 minutter
1 timer 0 minutter
10
Fremgangsmåde:
Leverpostej
Hak svineleveren og riv løget helt fint. Derefter rører du melet sammen med 1/4 af mælken.
Rør derefter resten af mælken, det smeltede smør og de øvrige ingredienser i.
Hæld blandingen i en form og sæt den i en kold ovn på midterste rille, indstil til 175°C og bag den ca.1 time. Sluk for ovnen og vent 10-15 min.før den tages ud.
Pynt med hakket purløg og løgringe.
Din leverpostej er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Antal personer: 8
300 gram Svinelever
1 stk Løg
3 spsk Hvedemel
2 1/2 deciliter Letmælk
1 1/2 tsk Køkkensalt
1/2 tsk Stødt nellike
1/4 tsk Revet muskatnød
150 gram Smør
1 stk Æg
2 spsk Frisk purløg