Video: Mormors leverpostej
Mormors leverpostejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinelever
-
700 gram Spæk
-
1 bæger Ansjoser
-
4 stk Løg
-
120 gram Margarine
-
12 spsk Hvedemel
-
12 deciliter Letmælk
-
4 stk Æg
-
1.4 tsk Allehånde
-
1 knsp Stødt nellike
-
1.1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Lever, spæk, ansjoser og løg køres gennem kødhakker 2 gange. Smelt fedtstoffet. Rør melet i. Hæld mælk i lidt efter lidt. Lad opbagningen koge 3 - 4 min. ved svag varme. Æg og krydderier røres sammen og hældes i opbagningen. Opbagningen hældes i lever/spækblandingen. Hæld i forme, sæt ned i høj bradepande og hæld vand ved. Sættes i kold ovn og tænd på 200 grader. Bages ca. 1 time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fetapakker
Smuldr fetaen sammen med hakket foråsløg og æg. Skær dejen ud i kvadrater på 7½ cm. Læg...
Kartoffel-porresuppe med bacon
Kartoffel-porresuppe med bacon Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker, da det...
Andelevermousse
Varm en pande op og steg andelever med 1/3 af smørret samt salt og peber. Når leveren er n...