Video: Mormors leverpostej
Mormors leverpostejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinelever
-
700 gram Spæk
-
1 bæger Ansjoser
-
4 stk Løg
-
120 gram Margarine
-
12 spsk Hvedemel
-
12 deciliter Letmælk
-
4 stk Æg
-
1.4 tsk Allehånde
-
1 knsp Stødt nellike
-
1.1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Lever, spæk, ansjoser og løg køres gennem kødhakker 2 gange. Smelt fedtstoffet. Rør melet i. Hæld mælk i lidt efter lidt. Lad opbagningen koge 3 - 4 min. ved svag varme. Æg og krydderier røres sammen og hældes i opbagningen. Opbagningen hældes i lever/spækblandingen. Hæld i forme, sæt ned i høj bradepande og hæld vand ved. Sættes i kold ovn og tænd på 200 grader. Bages ca. 1 time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandelappelsinkage
Vask appelsinerne grundigt, brug helst økologiske. Kom de hele appelsiner i en gryde, hæld...
Langtidsstegt kylling
Sådan laver du langtidsstegt kylling Start med at tænde ovnen på 120 grader varmluft.Den h...
Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en s...