Video: Grillet kyllingebryst med gazpachosalsa
Grillet kyllingebryst med gazpachosalsaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Balsamico
-
4 spsk Olivenolie
-
2 spsk Vand
-
0.3 tsk Spidskommen
-
1 skiver Franskbrød
-
200 gram Tomat
-
150 gram Agurk
-
100 gram Rødløg
-
2 spsk Frisk persille
-
300 gram Kyllingebryst
Bland hvidløg, salt, balsamico, halvdelen af olien, vand, kommen, tabasco, franskbrød og halvdelen af tomaterne i en beholder til blender. Blend det til en glat masse og smag til med salt og peber. Hæld massen i en skål og tilsæt hakket agurk, peberfrugt, rødløg og persille samt resten af tomaterne (hakket). Vend salsaen godt. Klargør grillen. Pensl kyllingebrysterne med resten af olien og drys med salt og peber. Grill brysterne ca. 12-15 cm fra kullene til de er færdige. Skær dem i skiver diagonalt og servér dem med salsaen til.
Serveres med nye kartofler og en god sommersalat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Parmaskinke med oliven
Anret skinken på tallerkener, fordel olivenene over, og høvl rigeligt med parmesanost over...
Sukkerdruer
Dyp små klaser af grønne eller røde vindruer i en skål med koldt vand og strø med sukker....
Morbærsorbet
Rør morbær og sukker sammen i en skål. Lad det stå i 30 min. Put blandingen i en blende...