Flæskesteg

Flæskesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Det traditionelle tilbehør er kartofler og rødkål. Se


Kokkens svar
Skal stegen være i vandet hele tiden?

Spørgsmål:

Det er utydeligt at læse ud fra opskriften, om meningen er stegen skal blive i bradepanden med vandet, eller om den skal op på risten over bradepanden, og altså fri af vandet midtvejs... Der står senere hen at boullion skal tilføjes, og derfor lyder det som om stegen skal blive i vandet.



Svar:
Hej, det ser ud til at stegen i dette tilfælde skal op på risten.Men du skal lave det som du synes bedst om, jeg lader altid min flæskesteg ligge i vandet hele vejen
Mvh Tomas
opskrifter.dk

01/04-2010 af Opskrifter.dk

skinkstek

Spørgsmål:

Hej, jag ska laga skinkstek till 50 p. kan jag på enkelt sätt värma skivad stek. Vad ska innertemperaturen vara när steken är klar. Blir svålen mjuk om jag värmer köttet i t ex buljong. tacksam för svar hasti



Svar:
Hej Tack för mailen.
Jag är inte så glad för att värma skivad stek , det bliver ofta torrt.Men om där inte är andra möjligheter, så värm det i buljong.
Innertemperatur ca: 68-70 grader
Svål bliver seg om du värmer i buljong.

Mvh Tomas
recept.se

25/11-2007 af Opskrifter.dk

Mad til 50 gæster

Spørgsmål:

Vi skal have flæskesteg på gammeldags maner.vi blir 50 så jeg er lidt itvivl om hvor meget sovs der skal til.maden skal ind to gange...helst opskrift med opbagt sovs venlig hilsen conni



Svar:
Du skal regne med 1 - 1½ dl.sovs pr.person - det afhænger meget af om der også er børn som spiser mindre, eller det kun er voksne.

Du kan prøve at se denne opskrift på flæskesteg:

Du kan sagtens lave en opbagning til sovsen, i stedet for meljævning, og du behøves jo ikke bruge vildtboullon, men kan i stedet bruge almindelig boillon.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

02/05-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ananas salsa

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Alt blandes i en skål og smages til med chilipulver og salt. Bør hvile koldt i ½ time f...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Avocadomousse

Vegetar

Blend alle ingredienserne sammen til cremet konsistens. Smag til med salt, peber og ev...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Omelet med stuvning

Vegetar

Stuvning: smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes og stuvningen bages ved svag varme. Va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag