Video: Laks på pande
Laks på pandeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
1 spsk Citronsaft
-
25 gram Smør
-
10 gram Salt
-
1 spsk Smagsneutral olie
Laks på pande
1. Det allervigtigste i denne proces er, at laksen ikke er kold, når den kommer på panden. Sørg for at tage laksen ud af køleskabet 30 minutter, før den skal på panden.
2. Varm en pande op til middelhøj temperatur.
3. Imens du venter på pandens opvarmning, gnid da laksen godt og grundigt i salt og en lille smule peber.
4. Læg al smøret på panden sammen med olien og læg derefter laksen på skindsiden, når smørret er smeltet.
5. Steg laksen i 5-7 minutter på hver side, og tag den derefter af panden.
6. Server din lækre laks og pres citronsaften ud over laksestykkerne.
Velbekomme og nyd din pandestegte laks!
Retten kan nydes med nye, kogte kartofler ved siden af og eventuelt en god chilimayo til at dyppe i.
Ellers vil vi varmt anbefale vors ret laks med pasta i flødebisque, som er nemt at lave og som indeholder en anelse flere ingredienser. Det er en god måde at prøve laksens lækre smag af i andre sammenhænge på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kammuslingesalat
Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af.Steg kammuslinger på en grillpande med li...
Croissanter
Croissanter(1 portion til 8 personer giver ca. 16 croissanter)Mål vandet af, vej melet af...
Farseret svinemørbrad
Mørbraden befries for sener og hinder. Mørbraden flækkes halvt igennem. Det hakkede kød me...