Video: Oreganobrød
OreganobrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
8
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sødmælk
-
100 gram Smør
-
50 gram Gær
-
500 gram Hvedemel
-
100 gram Revet parmesan
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2 spsk Frisk oregano
-
20 gram Smør
Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri. Smuldr gæren og opløs den i væden, væden nå kun være håndvarm. Bland mel, parmesanost, salt og den hakkede oregano. Kom det i gærvæden, og rør til dejen er glat. Lad dejen stå tildækket et lunt sted til den har nået dobbelt størrelse, ca. 1/2 time. Slå dejen ned og ælt den igen. Del dejen i stykker. Form dem til boller. Læg 2/3 af bollerne i to rækker i bunden af en smurt bageform. Læg den resterende tredjedel boller i rillen oven på de 2 nederste rækker boller. Pensl med smeltet smør. Lad det efterhæve en halv time. Bag brødet ved 180°C i 40 minutter.
Spørgsmål:
kan man bruge tøret kryderier istedet for frisk
Svar:
Hej , tak for mailen.Det kan man godt , men smager bliver ikke lige så lækker
Mvh Tomas
opskrifter.dk
20/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagekartofler med urter og citron
Bag kartoflerne i ovnen på 200°C i en time eller til de er møre. Afkøl. Svits hakkede l...
Moussaka
Moussaka Skær auberginerne i 1/2 cm tykke skiver, pensl dem med olivenolie og steg dem i e...
Ovnbagte rodfrugter
Skræl og skyl rodfrugterne. Kom dem i en bradepande og kom lidt olivenolie på. Vend grønts...