Video: Oreganobrød
OreganobrødKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sødmælk
-
100 gram Smør
-
50 gram Gær
-
500 gram Hvedemel
-
100 gram Revet parmesan
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2 spsk Frisk oregano
-
20 gram Smør
Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri.
Smuldr gæren og opløs den i væden, væden nå kun være håndvarm.
Bland mel, parmesanost, salt og den hakkede oregano.
Kom det i gærvæden, og rør til dejen er glat.
Lad dejen stå tildækket et lunt sted til den har nået dobbelt størrelse, ca. 1/2 time.
Slå dejen ned og ælt den igen.
Del dejen i stykker.
Form dem til boller.
Læg 2/3 af bollerne i to rækker i bunden af en smurt bageform.
Læg den resterende tredjedel boller i rillen oven på de 2 nederste rækker boller.
Pensl med smeltet smør.
Lad det efterhæve en halv time.
Bag brødet ved 180°C i 40 minutter.
Spørgsmål:
kan man bruge tøret kryderier istedet for frisk
Svar:
Hej , tak for mailen.Det kan man godt , men smager bliver ikke lige så lækker
Mvh Tomas
opskrifter.dk
20/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet Karl Johan suppe
Cremet Karl Johan suppeSteg svampene i smør, under høj varme, til de har mistet noget væde...
Artiskokhjerter med ansjoser
Halver artiskokhjerterne og stænk med olivenolie. Fordel ansjosfiletterne henover og serve...
Sur-sød kalkun med ris
Risene skylles og koges efter anvisningen på posen. Olivenolien sættes over i en stor saut...