Video: Nem moussaka med kartofler og Bacon
Nem moussaka med kartofler og BaconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
150 gram Bacon
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 stk Hvidløgs fed
-
750 gram Kartofler
-
2.5 deciliter Mornay sauce
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og skær kartofler i skiver og læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen en ½ time - vend dem efter ca. 15 min. Steg Bacon i en gryde i et par minutter og tilsæt oksekødet og knust hvidløg. Lad det stege lidt, tilsæt til sidst hakket tomat og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Hæld kartofler i skiver over i et smurt ildfast fad og hæld lidt monaysovs over kartoflerne. Hæld så oksekødsblandingen på, og tilsæt det sidste monaysovs. Bages derefter i en ½ time til 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Adventskringle
Bland som en almindelig gærdej. Hæv en ½ time. Slå op og hæv igen. Bages ved 200-225 gr...
Groft brød med basilikum
Fuldkornsmel blandes med 1/4 af hvedemelet. Gæren røres ud i det lunkne vand og tilsætt...
Mormors leverpostej
Lever, spæk, ansjoser og løg køres gennem kødhakker 2 gange. Smelt fedtstoffet. Rør mel...