Video: Kalvebov i tomat
Kalvebov i tomatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
750 Kalvebov
-
400 Hakkede tomater
-
0.5 stk Citron
-
3 Hvidløg
-
1 stk Laurbærblad
-
3 Frisk timian
-
0.5 spsk Frisk oregano
-
1 Frisk persille
Kødet skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad der er penslet med lidt olivenolie. Tomaterne blandes med saft og reven skal fra citronen, presset hvidløg samt krydderier og smages til med lidt salt. Det hele blandes godt med kødet. Der lægges låg eller folie over fadet. Det steges i en 200°C varm ovn i ca. 1½-2 timer. Ved servering pyntes med en god håndfuld hakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr. Læg rodfrugterne...
Pizza med tunfyld
Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt det meste mel, og ælt d...
Havregrynskugler med abrikosmarmelade
Havregrynskugler med abrikosmarmeladeBland de tørre ingredienser godt sammen i en skål og...