Video: Æggesalat
ÆggesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hårdkogt æg
-
4 stk Kogte kartofler
-
4 spsk Tykmælk
-
4 spsk Frisk purløg
-
1.2 tsk Karry
-
1.4 tsk Bordsalt
-
1.4 tsk Peber
-
2 spsk Frisk purløg
Sådan laver du æggesalat
Start med at koge æg og kartofler, og lad dem køle lidt af.
Derefter skærer du æggene og kartoflerne i små stykker.
Tag en skål og kom tykmælk, purløg, karry og salt heri, og rør godt rundt.
Vend æg og kartofler i tykmælksdressingen.
Kom et låg eller folie over skålen, og lad den trække i køleskabet i ca. ½ time.
Når du tager salaten ud af køleskabet, smages den til med salt og peber.
Inden servering pyntes frokostretten med med purløg.
Din æggesalat er nu klar til servering - velbekomme!
Æggesalat til påskebordet
Æggesalat er en lækker ret at servere til fx en påskefrokost for venner eller familie. Retten kan spises på franskbrød, boller, lyst eller mørkt rugbrød. Vi kan også varmt anbefale at spise salaten oven på en sildemad.
Påsken fejres af mange med en påskefrokost for venner og familie. Er du på udkig efter andre retter til den årlige påskefrokost, kan vi varmt anbefale vores opskrift på tunsalat. Servér tunsalaten på friskbagt brød, fx dette grydebrød. Det er også lækkert at servere lune retter til frokostbordet. Det kunne fx være denne nemme og lækre broccolitærte med laks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pæretærte
PæretærtePærerne skrælles, kernehuset tages ud og pærerne deles i halve (du kan evt. bruge...
Grillede laksefileter med balsamicoglasur
Bland ingredienserne til marinaden i en lille gryde. Varm op og kog glasuren ind til 1/3 a...
Daffy Duck
Kombiér ingredienserne i et vinglas og server.