Video: Pasta med laks og rejer
Pasta med laks og rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Skalotteløg
-
1 kvist Frisk dild
-
300 gram Laksefilet
-
30 gram Smør
-
1.5 deciliter Tør hvidvin
-
1.5 deciliter Fiskebouillon
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
3 fingerspids Havsalt
-
3 fingerspids Peber
-
120 gram Kogte rejer
-
400 gram Tagliatelle
Pasta med laks og rejer
Skalotteløgene pilles og skæres i tern. Laksefileten skæres også i tern. Smørret smeltes på en pande og skalotteløgene steges uden at få for meget farve. Laksen tilsættes og steges. Derefter tilsættes hvidvin, fiskebouillon og fløde. Salt, peber og rejer tilsættes. Lad det hele simre ca. 3 minutter. Dild tilsættes efter smag.
Pastaen koges al dente i rigeligt saltet vand. Pastaen serveres straks med laks og rejer, velbekomme!
Flere pastaretter med alt fra havet
Pasta med laks og rejer er en lækker ret, og søger du flere pastaopskrifter med alt fra havet er pasta med blåmuslinger i cider og pasta med tun, svampe og fløde nogle gode bud på det. Pasta med fisk eller skaldyr er et ret lækkert alternativ til kød og kylling, man kan til tider blive lidt træt af det. Derfor kan du med disse opskrifter variere i pastaretterne, der serveres til aftensmad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gryderet med lam og vintergrøntsager
Gryderet med lam og vintergrøntsagerSkær lammekødet i tern. Opvarm olien i en stor gryde o...
Spinat med rosiner
Rist pinjekerner og rosiner i lidt smør. Tilsæt spinat, kanel og smag til med salt og...
Tapenade med grønne oliven
Bland oliven, ansjoser, hvidløg og kapers i en foodprocessor og purér dem til en glat mass...