Sommer Vinter Påske Fødselsdag Efterår Desserter Jul Nytår Forår
Nutrition facts: 369 calories 35.825 carb 12.225 fat 2.75 fiber 29.0515 protein 6.959425 fat 27.1575 sugar

Video: Citronfromage

Citronfromage

Citronfromage

Citronfromage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Luftig lækker dessert

En citronfromage er en super fantastisk dessert til rigtig mange anledninger. Den syrlige og søde smag er en rigtig god opfølgende ret, der kan sætte et suverænt punktum på en hyggelig aften. Hvis du ikke er så vild med citron, så har vi andre versioner af fromage med fx abrikos, yoghurt og amaretto.


Hvis du ønsker at pynte din fromage, kan vi anbefale flødeskum eller citronperler.


Hjælp til husblas

Mange mennesker tænker "åh nej," når de ser, at der skal husblas i en kageopskrift. Bare rolig - selvom det kan være udfordrende, så bør det på ingen måde afholde dig fra at lave opskrifter, der inkluderer gelatinen.


Du skal sørg for at husblasen bliver lagt i blød i rigelig med koldt vand. Det er ligeledes en god ide at bruge flere skåle eller komme husblasen i en af gangen, ellers risikerer du at de klistrer sammen. Husblasen smeltes bedst over svag varme. Giver du husblasen et temperaturchok, risikerer du at den klumper. Du kan evt. bruge citronsaften til langsomt at køle din husblas ned. Endelig skal du være lidt påpasselig i forhold til, hvordan du vender æggehvider i. Gør det så forsigtigt som muligt.

Kokkens svar
CitronFormage

Spørgsmål:

Hej! Bara undrar om det går och frysa citronformage?



Svar:
Hej , det kan du göra , men det kan kristaliseras lite
Mvh Tomas
recept.se

02/09-2009 af Opskrifter.dk

citronfromage

Spørgsmål:

til 12 personer



Svar:
Du kan under opskriften ændre antallet af personer til max 10, men så kan du efterfølgende ændre opskriften til 2 og lægge det til de 10.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

05/10-2008 af Opskrifter.dk

Holdbarhed

Spørgsmål:

Hvor længe kan fromage stå i køleskabet forinden servering. Kan jeg producere fredag og servere søndag?



Svar:
Det kan du godt, den kan stå en 3 dages tid i køleskabet.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

29/11-2007 af Opskrifter.dk

Æg i citronfromage

Spørgsmål:

Var det mon ikke en god ide, at gøre opmærksom på, at æggene i citronfromagen skal være pasteuriserede hele æg. Det er alt for risikabelt at bruge alm. æg, når desserten ikke koges eller bages! venlig hilsen mys



Svar:
Jo - det har du helt ret i - vi har bestræbt os på at alle opskrifter med rå æg skal være pasteueriseret æg - men her er altså en "smutter", så det skal vi sørge for bliver rettet

Tak for oplysningen !

med venlig hilsen

Dorthe
opskrifter.dk

10/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillede entrecotes med barbequekrydderi

Fedtfattig mad
Kødretter

Klargør grillen. Den skal være så varm som muligt, når bøfferne kommes på. Bland de fem fø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 613
Opskrift

Laks med spinat og kartofler i fad

Proteinrig mad
Fiskeretter

Skær de kogte kartofler i skiver og læg dem i et smurt ovnfast fad. Fjern skindet på laks...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1578
Opskrift

Smoothie med melon

Vegetar
Vegansk Mad

Melonkødet skæres i tern og blendes med saften fra appelsinerne. (her kan man blende ister...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 568

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag