Video: Yoghurtfromage
YoghurtfromageKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
5
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
1.2 liter Frugtyoghurt
-
1.2 stk Citronsaft
-
5 stk Husblas
-
1 deciliter Piskefløde 38%
Æggeblommerne piskes.
Yoghurten vendes i.
Citronsaften tilsættes.
Husblas udblødes og smeltes over vandbad eller i mikrobølgeovn.
Husblasen røres i yoghurtblandingen.
Fløden piskes stiv. Den stiftpiskede fløde vendes i.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Stivner i køleskab 2 - 3 timer.
Serveres med frisk frugt eller frugtpure.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattige pitachips med karry
Fedtfattige pitachips med karryForvarm ovnen til 175°C. Skær pitabrødene i halve på l...
Avocado med hytteost
Nemmere bliver det ikke at nyde lækre avocadoer og hytteost.Halvér avocadoerne og server d...
Ovnbagt tempeh
Skær tempeh i mundrette bidder og sæt dem til side. Forvarm ovnen til 175°C.Sauce: Hak løg...