Video: Abrikosfromage
AbrikosfromageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
9 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Tørret abrikos
-
175 gram Sukker
-
8 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
10 stk Husblas
-
200 gram Mandler
-
5 stk Pasteuriseret æggehvide
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Mørk chokolade
Abrikosfromage
Abrikoserne sættes i blød i vand, der netop dækker, og man lader dem stå 5-6 timer.
Kog abrikoserne møre i vandet sammen med 2/3 af sukkeret.
Pisk det til mos og lad det køle af.
Skold og smut mandlerne.
De hakkes derefter groft.
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret.
Smelt husblas og hæld den i æggemassen i en tynd stråle så det ikke klumper.
Vend de hakkede mandler og abrikosmosen i.
Pisk hviderne og fløden stiv og vend det i æggemassen.
Stil fromagen i køleskab mindst 3 timer.
Pynt herefter med flødeskum og knust chokolade og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cajunkrydrede kyllingelår med cashew-nøddedip og syltet salatagurk
Cajunkrydrede kyllingelår: Skær nogle ordentlige snit på tværs af lårene og gnid dem med k...
Pasta all'amatriciana
Hak løg, gulerod og selleri og steg det i en gryde. Tilsæt tomat og chili og lad det simre...
Varm spinatdip
Forvarm ovnen til 175°C.Bland spinat, peberfrugt i tern, presset hvidløg, mosede artiskokh...