Video: Abrikosfromage
AbrikosfromageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
9 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Tørret abrikos
-
175 gram Sukker
-
8 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
10 stk Husblas
-
200 gram Mandler
-
5 stk Pasteuriseret æggehvide
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Mørk chokolade
Abrikosfromage
Abrikoserne sættes i blød i vand, der netop dækker, og man lader dem stå 5-6 timer.
Kog abrikoserne møre i vandet sammen med 2/3 af sukkeret. Pisk det til mos og lad det køle af.
Skold og smut mandlerne. De hakkes derefter groft.
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret.
Smelt husblas og hæld den i æggemassen i en tynd stråle så det ikke klumper. Vend de hakkede mandler og abrikosmosen i. Pisk hviderne og fløden stiv og vend det i æggemassen.
Stil fromagen i køleskab mindst 3 timer. Pynt herefter med flødeskum og knust chokolade og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmos med gedeost
Kartoffelmos med gedeostKog kartoflerne i usaltet vand i ca. 30 min. Gem lidt af koge...
Paprikagryde
Sådan laver du paprikagryde Start med at skære mørbraden i mindre stykker. Hak løg, hvid...
Cassoulet med bønner og confit de canard
1. Læg de hvide bønner i blød i rigeligt koldt vand natten over. Næste dag: Hæld vandet fr...