Video: Brombærtærte
BrombærtærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
30 gram Havregryn
-
2 spsk Sukker
-
75 gram Smør
Pynt
-
300 gram Brombær
-
1 spsk Sukker
Tilbehør
-
1 stk Husblas
-
200 gram Kvark 5+
-
1 stk Vanillestang
-
3 spsk Grapefrugt saft
-
2 spsk Sukker
Brombærtærte
Bland hvedemel, havregryn og sukker.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Saml dejen og tryk den ud i en smurt springform på ca. 22 cm i diameter.
Lad dejen gå halvt op ad formens sider.
Stil bunden tildækket i køleskabet i mindst en halv time.
Bag bunden midt i ovnen i 15 minutter ved 200 grader og lad den køle af.
Fyld til tærten
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Bland kvark, vaniljekorn, grapefrugtsaft og sukker.
Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i en skål i vandbad.
Afkøl husblasen med lidt af kvark-blandingen og kom den i under omrøring.
Fordel blandingen på tærtebunden og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
Pynt
Læg brombær på toppen af tærten og og drys dem eventuelt med lidt sukker.
Nyd din lækre brombærtærte - velbekomme.
Kageunivers
Hvis du ikke blev lækkersulten af at læse opskriften på brombærtærte, så bliver du det helt sikkert nu. Vi har nemlig samlet nogle af vores mest søgte kageopskrifter, og kan du mon gætte, hvilke nogle det er? En af dem er denne cheesecake, som smager himmelsk, og som er nem at lave til særlige anledninger. En anden klassiker er banankagen, som er af de nemmere kager at gå i gang med. Endelig er der også gulerodskagen, der er rigtig god at have med til festlige lejligheder.
Spørgsmål:
Hej. Jeg bor i Norge. Jeg ved ikke om man har kvark i Norge. Hvordan skal jeg beskrive hvad jeg ønsker?
Svar:
Hej, ja det må være friskost, det er et syrnet mælke produkt, måske kan du bruge Skyr ?
På norsk heder det quark
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/11-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan kagen bages dagen før den skal bruges?
Svar:
Hej , den kan du godt bage dagen før,
det er ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbletærte med mandelcreme
Dej: Hvedemel og tempereret smør blandes sammen. I en anden skål piskes æg, sukker og vand...
Dhal
Sådan laver du dhal Skyl linserne i en si under rindende koldt vand.Klar smørret, hak løge...
Fynsk brunsviger
Mel og sukker blandes, smørret smuldres i og rosinerne tilsættes.Gæren røres ud i lun mælk...