Video: Kalvekotelet med tomatsauce og ris
Kalvekotelet med tomatsauce og risKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalvekotelet
-
3 spsk Olivenolie
-
3 Parboilede ris
-
1 stk Grofthakket løg
-
1 Hvidløg
-
1 Frisk basilikum
-
1 Flåede tomater
Start med at lave tomatsauce.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.
Tilsæt flåede tomater og lad det simre ca. 15-20 min.
Kog risene som angivet på pakken.
Varm en pande med olivenolie.
Krydr kalvekoteletten med salt og peber.
Steg dem ca. 5-7 min. på hver side.
De skal helst være rosa i midten.
Pluk basilikum blade og vend dem i tomatsaucen før servering.
Anret koteletter med ris og tomatsauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Polenta med bagte tomater og persille
Sådan laver du polenta med bagte tomater og persilleHalvér tomaterne, drys dem olie, salt...
Julebrød
JulebrødKog en pose gløggmix i 1 l. vand, lad det småkoge i ca. 10 min. Du må gerne lade d...
Stegt due med salat
Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. Til...