Video: Cheesecake uden husblas
Cheesecake uden husblasKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Digestive kiks
-
1 tsk Kanel
-
1 deciliter Sukker
-
100 gram Usaltet smør
-
500 gram Philadelphia flødeost
-
3 stk Æg
-
2 tsk Vanillesukker
-
2 deciliter Sukker
-
3 deciliter Creme fraiche 38%
Pynt
-
0 Friske jordbær
Cheesecake uden husblas
Smelt smørret i en gryde og bland det efterfølgende med kanel og sukker i en skål.
Knus kiks og tilføj krummerne til skålen og rør godt rundt.
Tryk kiksemassen ud i en tærteform (også op ad siderne).
Bag bunden i ovnen i 5 minutter ved 175 grader.
Pisk flødeosten luftig med piskeris og tilsæt sukker, vanillesukker og æg.
Hæld fyldet i tærtefadet og bag kagen i 45 minutter ved 175 grader.
Fordel creme fraichen ud over kagen og bag den i yderligere 5 minutter.
Sæt kagen i køleskab og server kold.
Pynt med jordbær.
Din cheesecake uden husblas er nu færdig - velbekomme!
Nemt at lave cheesecake
En god cheesecake uden husblas består af blot et par solide komponenter såsom en kikseskorpe, der smuldrer, når gaflen rammer, samt en fløjlsagtig, saftig fyldning, der er robust, men langt fra tør. En af vores andre opskrifter uden husblas er denne skønne frosne cheesecake med sommerbær, og den er fantastisk at servere i sommerhalvåret.
Har du ikke noget i mod at bage en kage med husblas, så kan vi også anbefale denne forfriskende jordbærcheesecake.
Bag evt. med vandbad
Et vandbad er en bagers hemmelighed til den perfekte cheesecake. Ikke alene er et vandbad en nyttig teknik for enhver creme, budding og cheesecake; det er nemt at mestre med noget grundlæggende udstyr og et par tips. Fordi cheesecakedej dybest set er en tyk creme, skal den behandles delikat. Uden den fugtige varme fra et vandbad, kan cremen få en gummiagtig tekstur. Med cheesecake er dit primære mål at bage det langsomt og jævnt uden at brune toppen. Når du bager i et vandbad, vil vandet aldrig blive varmere end 212 grader, uanset hvor varm ovnen er. Det varme vand isolerer den ydre ring af en springform og holder ovnen fugtig. Dette giver cheesecakens centrum tid til at bage, fordi den ydre kant af din cheesecake ikke vil bage hurtigere end centrum. Ujævn bagning kan nemlig forårsage, at en cheesecake puffer op, synker i midten eller sprækker.
Mere fra det amerikanske dessertkøkken
Er du vild med amerikanske desserter? Så prøv disse luftige og lækre amerikanske pandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret kartoffelmos med oksekød og champignon
Skær kartoflerne i tern, og kog dem møre i usaltet vand. Hak løg og hvidløg. Svits dem i o...
Italiensk smør
Mos peber, urter, hvidløg og salt i en morter.Anbring den ønskede mængde smør på en lille...
Gærklejner
Opvarm en stor kop mælk op til ca. 25-30 grader, når det er varmet op tilføjes gær, æg, su...