Video: Bruschetta med feta og oregano
Bruschetta med feta og oreganoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bøftomat
-
200 gram Feta 40+
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Rødvinseddike
-
1 spsk Frisk oregano
-
2 Flûte
-
0.5 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Peber
Italienske filone flûte skæres i 1 cm tynde skiver. De ristes i ovnen eller på en pande til de er gyldne. Bland de groft hakkede tomater, feta der er smuldret, det halve af olien,hakket oregano og rødvinseddike sammen. Alle brødene gnides med hvidløg og resten af olien fordeles på brødene. Derefter lægges tomat - feta blandingen på brødene. Kværn peber ovenpå alle brød. pynt med nogle blade fra oregano.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbler med kokos
Æblerne vaskes og udhules. Smør røres blødt med sukkeret og kokosmel kommes i. Massen putt...
Grillet laks med råstegte kartofler
Smørret røres blødt i en skål, herefter kommes de knuste hvidløg, persille og citronsaften...
Gulerodssuppe
GulerodssuppeHak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet....