Video: Fyldte peberfrugter
Fyldte peberfrugterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rød peberfrugt
-
150 gram Champignon
-
0.5 tsk Chili
-
400 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 spsk Rasp
-
4 tsk Olie
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 deciliter Vand
-
2 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Pynt
-
0 Frisk mynte
Fyldte peberfrugter
Skær et "låg" af peberfrugterne og tøm peberfrugterne for frø og skillevæg.
Snit champignonerne groft, finhak chillien og rør det sammen med kød, salt og peber til en fars.
Fyld farsen i peberfrugterne.
Drys med rasp og dryp med olie og læg "låget" på.
Bland de hakkede tomater med vand og evt. chili, og fordel dem i et ovnfast fad.
Sæt peberfrugterne oveni, og stil fadet nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 35- 40 minutter.
Portions-anret dine fyldte peberfrugter på tallerkener med tomatblandingen rundt om.
Servér mens de er lune.
Skab et lækkert måltid med fyldte peberfrugter
Der er masser af muligheder for at skabe et lækkert måltid med fyldte peberfrugter. Du kan fx pynte med frisk mynte og servere pasta eller en bønnesalat til.
Lækre bønnesalater som tilbehør
Her på siden finder du masser af sunde og lækre eksempler på bønnesalater med kort tilberedningstid.
Vi anbefaler fx en bønnesalat med tunsauce og oliven eller en bønnesalat med cherrytomater og urtedressing.
Andre retter med peberfrugter
Prøv også fyldte peberfrugter med ris eller de mange andre lækre retter med peberfrugt på denne side.
Vidste du at...
Indholdet af C-vitamin i en rød peberfrugt er 3 gange den dagligt anbefalede mindste-dosis af C-vitamin og 4 gange større end i en appelsin.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Børnesalat
BørnesalatFjern yderste blade på icebergsalaten (de er ofte lidt slatne, kedelige eller be...
Stegt laks
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...
Kalvelever med bacon og løg
Skær leveren ud i ét stykke pr. person. Skær baconskiverne over på midten og steg dem, men...