Video: Ostekage med svesker
Ostekage med sveskerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
15
Tilberedningstid
14 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
2 deciliter Hvedemel
-
75 gram Makroner
-
200 gram Sveske
-
200 gram Flødeost 70+
-
1 deciliter Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æg
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Revet appelsinskal
-
0.5 deciliter Appelsinjuice
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Flormelis
-
1 bdt Frisk mynte
-
1 stk Mango
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt makroner. Drys dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og pres den godt sammen, så den får en jævn overflade. Bag bunden midt i ovnen i 5 min. for 200 grader. Fyld: Skær svesker ud og fordel dem på bunden. Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød. Rør sukker og de øvrige ingredienser i. Hæld fyldet over sveskerne og bag kagen midt i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Server kagen lun eller kold drysset med florsukker.
Spørgsmål:
hvad er makroner for noget
Svar:
Makroner er små sprøde kager, som bruges i forbindelse med bagværk og desserter.
De bruges ofte knuste og evt. efter at have ligget i en likør, dessertvin eller lignende.
De kan købes i de fleste supermarkeder.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
17/04-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbradgryde a la Bretagne
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og...
Laks i dildsovs
* Bouillontern og vand bringes i kog, i en gryde * 2 spsk. maizena udrøres i fløden o...
Andebryst med solbær og chokoladesauce
Andebrysterne snittes på skindsiden. Smelt lidt smør på en god pande og steg dem, først me...