Video: Bønnesalat med tunsauce og oliven
Bønnesalat med tunsauce og olivenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frossen grøn bønne
-
1 dåse Tun i olie
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Vand
-
1.5 tsk Citronsaft
-
1 tsk Rejepasta
-
12 stk Sorte oliven
-
2 spsk Frisk persille
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle af. Læg dem i et fad og drys med salt.
Purér alle ingredienserne til saucen i en blender. Husk at skrabe siderne nu og da for at få det hele med. Smag saucen til med salt og peber.
Hæld saucen over bønnerne og pynt salaten med oliven og hakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majsbrød
Kom alle ingredienser i en skål - hold lidt igen med hvedemelet. Ælt dejen sammen med en g...
Sommer-risotto
Ristede tomater: Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber. Placér tomatern...
Chili con carne med svin og knoldselleri
Læg bønnerne i blød natten over.Kog dem næste dag i rigeligt nyt vandeller grønsagsbouillo...