Video: Fyldte peberfrugter med ris
Fyldte peberfrugter med risKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rød peberfrugt
-
100 gram Parboilede ris
-
2 spsk Frisk persille
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
300 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 stk Æg
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 spsk Frisk oregano
-
2 spsk Olie
Fyldte peberfugter med ris
Hæld risene i en gryde med dobbelt så meget vand, tilsæt salt og læg låg på.
Lad dem koge godt 10 minutter ved middel varme, hæld så vandet fra og lad risene dryppe godt af.
Skyl persillen, ryst den tør og hak den fint, pil løg og hvidløg og hak dem.
Halvdelen af det hakkede løg svitses i en gryde med olien.
Tilsæt dåsetomaterne med deres saft, del tomaterne i små stykker nede i gryden.
Krydr med salt og peber og hakket oregano.
Lad det småkoge under låg ved svag varme, rør af og til.
Ælt det hakkede kød med resten af løgene, hvidløg, persille, æg og sennep.
Bland også den afkølede ris i.
Krydr kraftigt med salt, peber og cayennepeber.
Skyl peberfrugterne og skær et låg i den del af peberen, hvor stilken sidder.
Tag frøstolen ud og skyl kernerne ud.
Fyld peberfrugterne med farsen og sæt peberfrugtlågene på igen.
Stil de fyldte peberfrugter i tomatsaucen og lad dem stege 45 min. ved middelvarme.
De fyldte peberfrugter med ris er klar til servering. Velbekomme!
Dette tip virker dog ikke på gaskomfur. Ved kogning af ris oplever mange, at nogle af risene sidder fast i bund af gryden, og nogle gange er de brændt på. En måde at undgå det på, er at komme ris i det kogende vand og så slukke under blussen. Varmen fra kogepladen vil sørge for at risene faktisk bliver færdige, men de brænder ikke på, da varmen gradvist aftager.
Peberfrugter kan bruges til mange ting. Du kan bl.a. marinere dem, hvilket smager fortrinligt. Derudover er disse fyldte julepeberfrugter også rigtig populære.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Efterårskødgryde
Skær oksekødet i mundrette tern. Brun kødternene på en pande i margarine. Krydr med hvid p...
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...
Barbarella
Ryst med knust is og si over i et afkølet whiskeyglas.