Video: Mørbrad i portvin
Mørbrad i portvinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Svinemørbrad
-
2 deciliter Portvin
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
0 Smør
-
0 Hvedemel
-
0 Nye kartofler
Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker.
Lad kødet trække heri i mindst 5 timer.
Tag kødet op og si portvinen.
Brun lidt smør i en gryde og brun kødet hele vejen rundt.
Hæld en lille smule portvin ved, læg låg på og lad det små stege i ca. 20 minutter.
Vendes når den halve tid er gået og drysses med lidt salt.
Tag kødet op og hold det varmt imens sovsen laves.
Kog stegeskyen lidt ind kom lidt meljævning i og lad sovsen koge godt igennem.
Hæld fløde ved og lad sovsen koge til den jævner.
Derefter tilsættes resten af portvinen, og retten smages til.
Mørbraden skæres i skiver og anrettes på et dybt fad og sovsen hældes ved.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt havregrød
HavregrødskageSådan gør du:Forvarm ovnen til 170 grader varmluftFind din stavblender frem,...
Pandekager med overraskelser i
Bland mel, sukker, salt og bagepulver. Flæk vanillestangen, skrab kernerne ud og kom de...
Dampet torsk med ristede grøntsager og ris
Dampet torsk med ristede grøntsager og risKog ris som anvist på pakken Rengør grøntsagern...