Dansk gullasch

Dansk gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kartoffelmos og rødbeder

Kokkens svar
kød til gullasch

Spørgsmål:

jeg har et stykke tykkam. Kan det bruges til gullasch? Venlig hilsen Rikke Moeslund



Svar:
Hej Rikke , det kan du fint bruge til det.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/01-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Beefy cabbage stew

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kødet steges godt og kommes over i en stor gryde med bønner, tomat, krydder osv. Simre ov...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stegt fisk med marokkansk urtesauce

Stærk mad
Fiskeretter

Purér alle ingredienserne til saucen i en blender eller food-processor. Hæld nok olie i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

6am Sunrise

Hæld sprite og gin i et isfyldt collins glas. Rør rundt, tilsæt grenadine (uden at røre) o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag