Dansk gullasch

Dansk gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Kartoffelmos og rødbeder

Kokkens svar
kød til gullasch

Spørgsmål:

jeg har et stykke tykkam. Kan det bruges til gullasch? Venlig hilsen Rikke Moeslund



Svar:
Hej Rikke , det kan du fint bruge til det.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/01-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Risotto med pølser

Kødretter

Løgene skæres i tern og svitses, risene tilsættes og svitses til de er gyldne. Tomat sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tarteletter

Fjerkræ

Fremgangsmåde: -Vask gulerødderne og skræl dem eventuelt. Skær et kryds 10-15 cm ned i de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sorbet (Granité) med citronmelisse

Vegetar
Vegansk Mad

Kog vand og sukker under omrøring. Lad det koge i 5 min. Tag kasserollen af varmen og lad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag