Dansk gullasch

Dansk gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kartoffelmos og rødbeder

Kokkens svar
kød til gullasch

Spørgsmål:

jeg har et stykke tykkam. Kan det bruges til gullasch? Venlig hilsen Rikke Moeslund



Svar:
Hej Rikke , det kan du fint bruge til det.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/01-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Små tærter med kyllingelever

Proteinrig mad
Fjerkræ

Tærtedej: Bland de to slags mel med salt, smør og ost. Hak i melblandingen og smuldr det h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Langtidshævet fuldkornshvedebrød

Fedtfattig mad

Opløs gæren i vandet. Bland resten i til en løs dej. Kom dejen i smurte forme, de skal k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Galletboller

Vegetar

Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag