Video: Taramasalata
TaramasalataKøkken:
Ingredienser:
Græsk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Franskbrød
-
1 stk Rødløg
-
150 Røget torskerogn
-
2 spsk Citron
-
1.5 deciliter Olivenolie
-
1 knsp Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
1 glas Sorte oliven
Taramasalata
Start med at fjern skorpen på brødet og læg det i en skål dækket med koldt vand.
Lad det derefter dryppe af, og tryk så meget vand ud som muligt.
Læg herefter brødet tilbage i skålen.
Tilsæt efterfølgende finthakket rødløg, røget torskerogn, citronsaft fra den ene citron og olivenolie ned i skålen med brødet og bland det med en gaffel.
Put eventuelt det hele ned i en blender for at opnå en finere og mere delikat konsistens
Krydr taramasalataen med salt, peber og yderligere citronsaft, hvis der bliver behov for det.
Tilsæt også mere olivenolie, hvis konsistensen ikke har ramt noget, der minder om en mayonnaisekonsistens endnu.
Smag til, og pynt taramasalataen med oliven på toppen inden servering.
Velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips
Denne traditionelle græske dip kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage. Konsistensen på taramasalataen kan varierer nede i Grækenland, så eksperimenter, og find din foretrukne konsistens.
Andre opskrifter
Taramasalataen vil passe glimrende som dip til hjemmebagt naanbrød eller pitabrød. Og sammen med hjemmelavet tzatziki kan det ikke bliver mere græsk på dit middagsbord.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brusebadsboller
Aftenen før:Rør gæren ud i mælken. Tilsæt kærnemælk og de øvrige ingredienser (hold lidt a...
Nemme boller
Nemme bollerAlle ingredienserne æltes sammen.Dejen formes til bollerDejen hæver i ca. 20 m...
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...