Video: Taramasalat
TaramasalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 skive Franskbrød
-
1 stk Løg
-
125 g Røget torskerogn
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 dl Olivenolie
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
1 kvist Frisk dild
Fjern skorpen på brødet og læg det i en skål dækket med koldt vand.
Lad det dryppe af og tryk så meget vand ud som muligt.
Læg herefter brødet tilbage i skålen. Kom løg, røget torskerogn, citronsaft og olie i skålen med brødet og bland det med en gaffel.
Krydr med salt og peber. Pynt med små dildkviste lige før serveringen. Taramasalat er en traditionel græsk dip, som kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C. Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav s...
Fennikelis
Bring vand og sukker i kog i en lille gryde. Hak fennikel helt fint og kom det ned i gryde...
Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe
Hak selleri og løg og steg dem først i 2 min. ved medium varme i den opvarmede olie. Så ti...