Video: Parmesanschnitzel
ParmesanschnitzelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalveschnitzel
-
1 stk Æg
-
3 spsk Hvedemel
-
3 spsk Revet parmesan
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Paprika
-
40 gram Smør
Schnitzlerne vendes i sammenpisket æg og dernæst i mel blandet med parmesanost, paprika og salt.
Steges i smør i 2-3 min. på hver side ved jævn varme.
Kogte grønsager, f.eks. broccoli, blomkål, ærter, bønner.
Kartofler - pommes frites
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cottage Pie
Sådan laver du Cottage PieBrun det hakkede kød i olien sammen med salt og peber. Hæld køde...
Kylling i kokosmælk
Partér kylingen og skær den i store stykker (f.eks. lår og bryst). Blend løg hvidløg, inge...
Kanelsnegle med remonce
Opløs gæren i den håndvarme mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt grundigt. Hold no...