Video: Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrødKøkken:
Ingredienser:
Græsk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Vand
-
50 gram Gær
-
2 deciliter Grahamsmel
-
1 tsk Køkkensalt
-
3 spsk Olie
Hjemmelavede pitabrød
Rør gæren ud med vandet i en skål.
Brug håndmixeren med dejkrogene på - hvis ikke du har sådan en kan du også klare det med håndkraft.
Kom salt, olie og grahamsmel i.
Tilsæt ca. 6 dl hvedemel og ælt godt.
Dejen deles i 8-10 stykker, som hver udrulles til en cirkel, de skal gerne være ca. 12 cm i diameter.
Læg de runde brød på bagepapir på en bageplade.
Sæt bagepladen i en kold ovn og bag brødene ved 225 grader i ca. 20 min.
Voila! Dine hjemmelavede pitabrød er klar til at blive fyldt med alverdens lækkerier.
Hvad skal der i dine hjemmelavede pitabrød
Det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde dine pitabrød med. Du kan blandt andet prøve at lave din egen shawarma - det er altså et hit på de der dage, hvor håret gør lidt ondt.
Du kan også lave dem kødfri og fylde dem med hjemmelavet falafel i stedet. Det bliver de ikke dårligere af!
Glem ikke dressing
Hvad med dressing? Kronen på værket som nogen ville sige. Køb enten din favorit, eller giv dig i kast med selv at lave den. Hvad med en thousand island dressing for eksempel?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem blomkålsgratin
Sauce: Lav en melbolle af smør og mel. Varm mælken og tilsæt melbollen lidt ad gangen. Når...
Pulled pork
Pulled pork i ovn Pulled pork er en af de der retter der kræver tålmodighed og som sk...
Lårtunge
Sådan laver du lårtunge Puds lårtungen. Smelt smør i en pande, og brun lårtungen på alle s...