Video: Hvidløgsflute
HvidløgsfluteKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Flûte
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 spsk Frisk oregano
-
1 spsk Frisk basilikum
-
4 stk Hvidløg
-
5 spsk Olivenolie
-
0 Peber
-
0 Havsalt
-
50 gram Mozzarella 30+
Hvidløgsflute
Start med at bland tomater, hakket oregano, basilikum, hvidløg og olie med en gaffel, og smag det til med salt og peber.
Et flutes skæres igennem, og lægges på en rist eller i en bradepande.
Tomatmassen kommes ovenpå, og der drysses med mozzarella eller parmesan ost.
Varmes i ovnen på ca 180°C til osten begynder at blive gylden.
Du er nu færdig, og kan nyde dine nybagte hvidløgsflutes.
Velbekomme!
Vild med brød og flutes? Så synes vi, du skal prøve vores miniflutes med gedeost, salami og tomat.
Og hvis du vil bage dine brød selv, så se vores opskrift her: Franske flutes og flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frisk fiskesuppe
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skyl grøntsagerne, rens dem og skær dem i tændstiktynd...
Groft speltbrød i form
Bland kærnemælk og vand og hæld det over den smuldrede gær. Rør salt, sirup og speltmel i...
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...