Video: Miniflûtes med gedeost, salami og tomat
Miniflûtes med gedeost, salami og tomatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
20 stk Miniflûte
-
200 gram Blød gedeost
-
10 stk Salami
-
20 stk Cherrytomat
-
1 kvist Frisk basilikum
Skær flûtene i halve og rist dem.
Skær hver salamiskive i kvarte og hver cherrytomat i tre skiver.
Smør hver flûtehalvdel med gedeost.
Læg herpå 2 kvarte salamiskiver, 3 tomatskiver og et par blade basilikum.
Drys med peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Selleri-æblesalat
Bland sukker og ymer sammen. Riv selleri og æbler groft direkte ned i skålen og vend dem i...
Rejer i kokos-karrysauce
Tø rejerne op. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ry...
Krydret citrondressing
Pres hvidløget. Bland alle ingredienser på nær olie og rør godt rundt. Når saltet er opløs...