Video: Fiskefrikadeller med gedde
Fiskefrikadeller med geddeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
750 gram Gedde
-
100 gram Rasp
-
3 stk Forårsløg
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
2 tsk Hvid peber
-
1 spsk Frisk dild
-
2 spsk Frisk persille
-
100 gram Emmenthaler
-
1 stk Æg
-
4 spsk Hvedemel
-
50 gram Smør
Fiskefrikadeller med gedde
Blend fiskekødet i en foodprocessor.
Blend godt sammen med rasp, forårsløg, citronsaft, peber, krydderurter, reven ost og æg.
Form til frikadeller.
Læg på køl i 15 minutter.
Vend frikadellerne i mel.
Steg frikadellerne på en varm pande i smør 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Din Fiskefrikadeller med gedde er klar til servering - bon appetit
Gedden er en grådig rovfisk, der kan siges at have en ‘see food diet’ - den spiser den mad den ser. Hvis du kan få fat i en gedde, enten ved selv at fange den, eller købe den hos en fiskehandler, gør den sig fantastisk i fiskefrikadeller, sammen med en hjemmerørt remoulade og en aspargessalat med nye kartofler.
Spørgsmål:
Alm.fiskefrikadeller, kan jeg bruge hellefisk til farsen, jeg bor i Grønland, i vores er der ikke så meget at vælge..opskrift vil være dejligt..
Svar:
Hej
Du kan bruge opskriften "Fiskefrikadeller"
Du kan godt bruge hellefisk , men brug i så fald lidt mere æg i farsen.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/08-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man bruge hvidløg i fiskefrikadeller mener at jeg har fået det i norge en gang
Svar:
Hej , det kan du fint gøre , krydderurter er også lækkert.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amerikanske pandekager
Sådan laver du luftige og tykke amerikanske pandekagerFørst blander du mel, sukker, bagepu...
Groft brød med grøntsager
Skræl grøntsagerne og riv dem + æbler groft.Vand, gær, honning, salt og de revne grøntsage...
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i ægg...