Hovedret
Nutrition facts: 1093 calories 38.55 carb 40.54 fat 6.92 fiber 29.9982 protein 6.9916 fat 2.37 sugar

Video: Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Servér sauté af årstidens grøntsager.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Squashsalat

Squashsalat Vask squashen grundigt under vandhanen. Skær herefter squashen i tynde skiver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1254
Opskrift

Rødkål med kanel og anis

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1274
Opskrift

Bagte bananer

Vegetar

Skræl og skær hver banan over på langs. Placér dem med skæresiden nedad i et smurt ovnfa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2079

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag