Hovedret
Nutrition facts: 1093 calories 38.55 carb 40.54 fat 6.92 fiber 29.9982 protein 6.9916 fat 2.37 sugar

Video: Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering

Victoriafisk med mandelpanering
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Servér sauté af årstidens grøntsager.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Krydret kylling med vilde persilleris

Fjerkræ

Limesaft, olivenolie, paprika, salt og peber blandes og kyllingestykkerne pensles med blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 849
Opskrift

Fransk citrontærte

Vegetar

Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt sammen i en skål til en ?crumbl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 590
Opskrift

Leverpostej

Kødretter

LeverpostejHak svineleveren og riv løget helt fint. Derefter rører du melet sammen med 1/4...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 652

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag