Video: Mangochutney
MangochutneyKøkken:
Ingredienser:
Indisk
14
Tilberedningstid
9 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Mango
-
0.5 stk Ananas
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Frisk chili
-
25 gram Ingefær
-
25 gram Rosiner
-
75 gram Sukker
-
1 spsk Bordsalt
-
2 deciliter Eddike
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
1 stk Citron
-
1 tsk Stødt allehånde
-
1 tsk hele gule sennepskorn
Mango chutney
Skræl mangofrugterne, skær frugtkødet af kernen og skær det i skiver.
Skrab så meget frugtkød som muligt af stenen.
Skræl ananasen og skær den i terninger.
Halver peberfrugterne og chilierne på langs, fjern stilke, kerner og frøstol.
Skyl peberfrugt og chili og skær dem i små stykker.
Skræl ingefæren og skær den i skiver.
Hak rosinerne groft.
Kom alle de forberedte ingredienser i en stor gryde og bland med sukker, salt og eddike.
Lad din chutney stå utildækket og trække natten over eller i det mindste nogle timer.
Så pilles løgene og hvidløget og hakkes fint.
Citronen presses og saften hældes ved løgene.
Det hele kommes i gryden sammen med krydderier og blandes godt med frugten.
Læg låg på og bring det hele i kog ved middel varme.
Skru så ned for varmen og lad det koge ved ganske svag varme uden låg endnu 30 minutter til chutneyen er kogt ind.
Rør ofte og pas på at det ikke brænder på.
Lad chutneyen køle af og spis det sammen med din ret.
Hvis det skal gemmes, så skal det straks hældes på et skoldet glas.
Din mango chutney er nu færdig - velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Mango chutney smager godt til mange retter
Du kan vælge at servere mango chutney til indiske retter eller fx sammen med krydret tunfisk med agurkerelish. Det fungerer også godt til alt fra grillen, fjerkræ, svinekød, fisk og ris.
Prøv også...
Skal du grille, kan vi desuden anbefale at lave en grill chutney til.
Spørgsmål:
vilken sorts ättika 12 eller 24 % ska användas till mangochutney
Svar:
Hej , kör bara med 12 %
Mvh Tomas
recept.se
11/11-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pico de gallo sauce
Hak tomat, løg, jalapeno, koriander og forårsløg. Læg de hakkede ingredienser i en skål. K...
Oksegrydesteg
Sådan laver du oksegrydestegSmelt smør i en stor gryde og brun kødet på alle sider indtil...
Franskbrød
Sådan laver du franskbrød Udrør gæren med ½ dl vand. Smelt fedtstoffet, hæld den kolde mæl...