Video: Indisk krydret fisk med agurkerelish
Indisk krydret fisk med agurkerelishKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
2 tsk Ingefær
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Karry
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Cayennepeber
-
4 stk Tunsteak
-
0.5 stk Agurk
-
2 spsk Sherryvineddike
-
2 spsk Frisk koriander
-
2 tsk Ingefær
Riv ingefær og hak hvidløg. Rør marinaden sammen i en skål og vend tunsteaks heri. Dæk skålen og sæt på køl i godt 4 timer. tilbehør (relish): Bland agurk i tern med vineddike,ingefær, koriander og lidt peber. Krydr tunsteak med salt/peber og grill ca. 6 min. på hver side. Læg fisken på tallerken, og servér med agurkerelish.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Middelhavssild med soltørrede tomater
Skær sildefileterne i 3 cm stykker og anret dem på et fad. Lav en tomatsalsa ved at hakke...
Köfte fra Grækenland
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det ha...
Kylling med rodfrugter
Sæt ovnen på 200°C.Rens alle rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Skær løg i både....