Video: Fennikelrisotto
FennikelrisottoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 stk Fennikel
-
3 stk Tomat
-
300 gram Bacon i skiver
-
2 spsk Olivenolie
-
150 gram Risottoris
-
1 deciliter Hvidvin
-
1.2 liter Vand
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Revet parmesan
-
2 spsk Hakket persille
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Hak løg, fennikel og tomater i stykker.
Klip bacon i stykker.
Svits løg og bacon i gryden.
Tilsæt fennikel, tomater og risottoris og svits til risene tager let farve.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind.
Tilsæt smuldret boullionterning og hæld 1 dl vand i af gangen, til det er kogt ind.
Når risottoen er ved at blive cremet, smages den til med salt og peber.
Serveres/toppes med persille og høvlet parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torske- og hummerhaleterrin
Terrin:Blend alle ingredienserne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne.Når du ha...
007
Hæld ingredienserne i et collins glas med is og servér.
Svampetoast med parmaskinke
Svampetoast med parmaskinke1. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Rens svampene og skær dem...