Video: Fennikelrisotto
FennikelrisottoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 stk Fennikel
-
3 stk Tomat
-
300 gram Bacon i skiver
-
2 spsk Olivenolie
-
150 gram Risottoris
-
1 deciliter Hvidvin
-
1.2 liter Vand
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Revet parmesan
-
2 spsk Hakket persille
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Hak løg, fennikel og tomater i stykker.
Klip bacon i stykker.
Svits løg og bacon i gryden.
Tilsæt fennikel, tomater og risottoris og svits til risene tager let farve.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind.
Tilsæt smuldret boullionterning og hæld 1 dl vand i af gangen, til det er kogt ind.
Når risottoen er ved at blive cremet, smages den til med salt og peber.
Serveres/toppes med persille og høvlet parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret oksesteg med grøntsager
Kødet drysses med salt og peber. Brunes rigtigt godt på alle sider og tages op.Grøntsagern...
Syltede pærer
Syltede pærerSøde og smagfulde, syltede pærer er en sjov overraskelse på ethvert ostefad,...
Okse - Sammenkogt ret
Brun kødet, tilsæt løg hvidløg, peberfrugt og brunes med sammen med paprika derefter flåed...