Langtidsstegt and med svesker

Langtidsstegt and med svesker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

6 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tilbehør til din langtidsstegte and

Hvis din langtidsstegte and serveres til jul, kan vi anbefale noget godt juletilbehør så som brunede kartofler, en rødkålssalat og et lækkert styk flûte til.


Ellers kan du også nemt servere andre slags tilbehør til, inspireret efter årstiden (alle slags rodfrugter og kålsorter passer godt til).



Kokkens svar
Anka i ugn

Spørgsmål:

Hur länge ska anka på 4 kg vara i ugn o i stekpåse



Svar:
Hej, det skall vare ungefär samma tid som i det receptet du har valt, det säkraste sättet är att använda en stek thermometer och det skall op i 75 grader
Mvh Tomas
receptguiden.se

01/11-2014 af Opskrifter.dk

Stege Flere ænder ?

Spørgsmål:

Hvis jeg laver 3 ænder af ca. 3 kg. stk. skal jeg så bruge mere vand i bradepanden og skal de stadig have samme tid i ovnen ? På forhånd tak.



Svar:
Hej, lidt mere vand kan ikke skade, men bare ænderne kan stå i ovnen uden at være mast sammen, så skulle det være og med 3 på en gang
Muligtvis tager det lidt længere tid , men ikke markant
Mvh Tomas
opskrifter.dk

19/12-2012 af Opskrifter.dk

Langtidsstegte ænder

Spørgsmål:

Jeg skal stege to ænder på hver 3,4 kg. Er tegetiden stadig 6 timer, eller skal de have mere, når ovnen er så fuld?



Svar:
Hej, det er ca: samme tid
Mvh Tomas
opskrifter.dk

24/12-2010 af Opskrifter.dk

Fedtstof - langtedsstegt and

Spørgsmål:

Vil anden svede lige så meget fedtstof af, som hvis man stegte den på normal vis?



Svar:
Hej, jeg tror ikke der er en forskel på det
Mvh Tomas
opskrifter.dk

20/12-2010 af Opskrifter.dk

stegetid på and

Spørgsmål:

Jeg har en berberiand på 4200 g. Hvor lang tid skal jeg beregne at den skal stege? Hvis jeg bruger stegetermometeret hvad skal temperaturen så være?



Svar:
Opskriften her er helt fin - det passer meget godt med stegetiden.

Temperaturen skal være 70-75° .

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

18/12-2008 af Opskrifter.dk

And

Spørgsmål:

Hejsa Skal lave 2 ænder d. 23-12 til spisning d. 24-12. Hvordan griber jeg det an ? Skal de evt. klippes ud i stykker efter stegning ? Og hvor lang tid skal de steges ? Og hvor lang tid skal de opvarmes d. 24-12 ? Kan jeg få skindet sprødt d. 24-12 ? HJÆÆLP !!! På forhånd tak og god jul og godt nytår



Svar:
Følg den vedhæftede anvisning mht. tilberedning af anden.
Afkøl den og partér den i passende portionsstykker. Læg stykkerne på en rist (om aftnen når de skal serveres) og varm dem ved 250 grader i 10-20 min., penslet godt med andefedt, til de er varme, gyldne og sprøde.

God fornøjelse.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

15/12-2007 af Opskrifter.dk

Vildand

Spørgsmål:

Jeg kunne tænke mig nogle forslag til tilberedning af vildand.



Svar:
Du kan bruge alle opskrifter på alm. and, og bruge vildand i stedet - jeg har vedhæftet opskrifter til inspiration.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

02/12-2007 af Opskrifter.dk

And - størrelse

Spørgsmål:

Hej Nu når man langtidssteger den afhænger stegetiden så også af størrelsen eller er det lige meget? Jeg har en and på lidt over 3 kg. Skal den så også have alle fire timer og to bagefter? Mvh Paeth



Svar:
Jeg tror at stegetiden passer fint, for en and på godt 3 kg. Hvis du er i tvivl kan du bruge et stegetermometer - ca.75 grader, så er kødet mørt.
Du kan også prøve at stikke i låret - kødsaften må ikke være blodig.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

08/11-2007 af Opskrifter.dk

mortensand

Spørgsmål:

hvordan laver man den bedste mortensand



Svar:
Vi har denne opskrift, som jeg kan anbefale...


Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

18/10-2007 af Opskrifter.dk

Langtidsstegt

Spørgsmål:

Er langtidsstegt andesteg et udtryk man bruger i kokkeverdenen, eller er det 'indeforstået' at man langtidssteger den når man er kok? er udtrykket langtidsstegt and et der findes i kokkebogen?



Svar:
Kære bruger

Man bruger i stor grad udtrykket i kokkeverdenen, og restauranter ynder da også at tilberede kød over lang tid, da den ekstra tid man bruger, giver gode resultater i sidste ende.

Kødet opnår en helt anden saft og kraft, når det bliver tilberedt over et langt stykke tid ved svag varme.

Udtrykket langtidsstegt and findes ikke i Kokkebogen, og ikke alle kokke har tid og kræfter til at tilberede over lang tid - det samme gælder vist den almene mand/kvinde i køkkenet.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

12/03-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hurtig æble- rabarbertærte

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Forvarm ovnen til 220°C. Skræl æblerne, fjern kernehusene og hak æblerne. Skær rabarber...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Verdens bedste tomatsuppe

Fedtfattig mad
Kødretter

Dagen før: Hvide bønner skal skylles og ligge i blød i 8-12 timer. Inden de bruges i denn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blæksprutte sambal

Stærk mad
Fiskeretter

Rens blæksprutterne. Skær tentaklerne af lige under "næbbet". Gnub skindet af blæksprutter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag