Video: Stuvning med kylling og majs
Stuvning med kylling og majsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kyllingebryst
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 spsk Olie
-
500 gram Kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
2 spsk Hvedemel
-
4 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Vand
-
2 stk Majskolbe
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
Skær kyllingekødet ud i mundrette bidder.
Krydr dem med salt og peber.
Opvarm olie samt smør i en stor gryde.
Brun kyllingestykkerne let i fedtstoffet.
Overfør de brunede stykker til en skål.
Mens kyllingestykkerne brunes, pilles kartoflerne og skæres i tern.
Tilsæt løg i skiver, presset hvidløg samt timian til samme gryde og svits det.
Efter 4-5 min. tilsættes mel, og der steges yderligere 1 minut under omrøring.
Tilsæt bouillon og vand og bring det i kog under omrøring.
Skær majskolberne i tern.
Tilsæt majs og kartofler til gryden.
Læg låg på og lad det simre over moderat varme, til kartoflerne er knapt møre, ca. 10 min.
Tilsæt kylling og fløde og lad det simre, til kyllingekødet er færdigt og kartoflerne møre, ca- 5-10 min. mere.
Smag stuvningen til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sunde havregrynskugler
1. Hak dadlerne. Tilsæt sukker, vaniljesukker, kakao, kaffe, havregryn og kokosolie. Kom d...
Helstegt oksefilet
Sådan laver du helstegt oksefilet Fjern sener og snør kødet som en rullepølse.Brun kødet o...
Grillspyd med svinemørbrad
Grillspyd med svinemørbradAfpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon....