Video: Varm agurkesuppe
Varm agurkesuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Agurk
-
0.5 liter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Smør
-
1 stk Frisk chili
-
1 tsk Spidskommen
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Varm agurkesuppe
Skyl og skær agurkerne i 2 cm tykke skiver.
Kom smør i en gryde og svits agurkerne i 20-25 minutter, indtil de er møre.
Rør jævnligt rundt.
Tilsæt bouillon og lad det hele koge 5 minutter.
Tag gryden af komfuret og blend indholdet til en finthakket masse.
Sæt gryden tilbage på komfuret.
Tilsæt finthakket chili, salt og peber efter behag.
Ligeså med spidskommen.
Lad det hele koge et par minutter og tilføj så fløde.
Kog suppen op og drys finthakket kørvel over.
Servér straks din varme agurkesuppe. God appetit!
Serveringsforslag
Denne skønne agurkesuppe er perfekt at servere som forret i sommerhalvåret, da den er meget frisk i forhold til andre supper, som hurtigt kan blive tunge. Vi vil helt klart anbefale dig at servere dette sprøde langtidshævede brød til suppen, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af retten.
Sommerlige retter
Nogle retter passer bare bedre om sommeren end andre. Tag eksempelvis koldskålen, der nærmest er lige med sol og sommer i Danmark. Det samme kan næsten også siges om den kolde kartoffelsalat, som uden tvivl også bliver serveret ofte i de varme måneder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam bourguignon
Klip bacon i strimler og rist det. Skær løg, hvidløg og gulerod i terninger og svits i bac...
Mexikanske pandekager med kalkunfyld
Mexikanske pandekager med kalkunfyldPisk melet grundigt med æggene, så der ikke er klumper...
Bradepandekage med rabarbermarengs
Sådan laver du bradepandekage med rabarbermarengs OBS: for den korrekte mængde og antal af...