Video: Italiensk brød med cherrytomater
Italiensk brød med cherrytomaterKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
6 deciliter Lunkent vand
-
1 tsk Sukker
-
15 gram Salt
-
400 gram Durummel
-
400 gram Hvedemel
-
2 tsk Olivenolie
-
2 tsk Frisk timian
-
250 gram Cherrytomat
1.Opløs gær i vandet
2.Tilsæt sukker, salt, durum- og hvedemel og ælt dejen sammen til en tyk, klistret dej. Kom ikke mere mel i end angivet
3.Hæld dejen i en lille bradepande e.l. (ca. 20 x 30cm) beklædt med bagepapir (koldt vand på hænderne så dejen kan fordeles nemmere).
4. Pensle dejen med olie og drys med tørret krydderurter
5.Skyld tomaterne og tryk dem ned i dejen
6.Lad brødet hæve i 40 min.
7.Bag brødet midt i ovnen i 35 min. Ved 225º
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Entrecôte med rucola
Skyl rucolaen og del citronen.Steg kødet til det er medium (eller hvad du foretrækker) og...
Græsk valnøddekage
Rør smør og sukker godt sammen, del æggene og rør æggeblommerne i een ad gangen. Tilsæt mæ...
Bananfritter med marinerede jordbær
Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem i cognac og flormelis. Dej: Rør æg, mælk, mel og...