Video: Italiensk brød med cherrytomater
Italiensk brød med cherrytomaterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
6 deciliter Lunkent vand
-
1 tsk Sukker
-
15 gram Salt
-
400 gram Durummel
-
400 gram Hvedemel
-
2 tsk Olivenolie
-
2 tsk Frisk timian
-
250 gram Cherrytomat
1.Opløs gær i vandet 2.Tilsæt sukker, salt, durum- og hvedemel og ælt dejen sammen til en tyk, klistret dej. Kom ikke mere mel i end angivet 3.Hæld dejen i en lille bradepande e.l. (ca. 20 x 30cm) beklædt med bagepapir (koldt vand på hænderne så dejen kan fordeles nemmere). 4. Pensle dejen med olie og drys med tørret kryderurter 5.Skyld tomaterne og tryk dem ned i dejen 6.Lad brødet hæve i 40 min. 7.Bag brødet midt i ovnen i 35 min. Ved 225º
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mangosalat med kylling
Kog kyllingenbrystet. Pil mangoerne og udsten dem. Skær kyllingen ud i små terninger, mens...
Berberiandebryst med peberfrugtsauce
Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent,...
Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrø
Skrub kartoflerne (skræl dem ikke). Kog dem hele i letsaltet vand i ca. 40 min. eller til...