Video: Rosenkål med rasp
Rosenkål med raspKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
750 gram Rosenkål
-
1 tsk Køkkensalt
-
4 spsk Smør
-
4 spsk Revet parmesan
-
4 spsk Rasp
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 tsk Peber
Skyl rosenkålene. Skær et "X" i hver kål (ca. 0.25 cm dybt), så bliver de hurtigere møre. Placér rosenkålene i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt salt og bring det i kog. Lad kålene koge i 6 min. og hæld vandet fra. Læg kålene i et ovnfast fad. Tilsæt halvdelen af smørret, vend godt så smørret kan smelte nede i kålene. Bland resten af smørret, parmesan, rasp, hvidløgspulver og peber i en lille skål. Rør godt rundt og fordel denne blanding over rosenkålene. Opvarm kålene under grillfunktionen i ovnen i ca. 5 min. eller til raspen begynder at brune. Servér straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Provencalsk kalvegryde
Steg kødet på panden til det er mørt. Krydr det med salt og citronpeber. Tilsæt de snitt...
Cookies med brun farin - mørk chokolade og hasselnødder
Kør blødt smør og sukker luftigt i røremaskine eller håndmixer.Tilsæt æg, vanille og mix.B...
Huevos rancheros
Put tomater, 2/3 af korianderen, skrællet avocado, løg, citronsaft, chili, hakket hvidløg...